Viime aikaiset löydöt

Viime kuukausina en ole ihan kauheasti tehnyt kirpputoreilta mitään suurempia löytöjä. Yleensä täällä päin tuotteet on hinnoiteltu kuntoon nähden liian korkeaksi, ja siihen varmaan vaikuttaa nämä kaikki uutiset ”rikastu leluilla”. Ihmiset kai luulevat että joku keräilijä viitsii maksaa leikitystä, kuluneesta ja vielä maalatusta lelusta 5-10€. Kirppareilta löytyy tosi harvoin juuri niitä leluja mitä itse kerään ja voisin ostaa. Tällä hetkellä yksi suurimmista tavoitteistani, olisi saada isoja Grand Champions hevosia, sekä myös niitä pienempiä versioita. Pienempiä myyntiin joskus lapsuudessani seteissä, jossa oli mukana joko mm. aitauksia, pikku eläimiä yms. GC:n hevosille on myös vaikeaa löytää varusteita jotka olisivat ehjiä, rikkinäisiä löytyy kyllä vaikka muille jakaa.

Yksi Maatuska muutti kyllä mukaani kirpparilta, vaikka nyttemmin harmittaa ettei se ollutkaan kokonainen. Vaan viimeinen pienin maatuska puuttui kokonaan, ehkä siihen joskus löytyy myös viimeinen osa. Maatuskat eivät kylläkään kuulu keräilyyni, mutta minulla oli joskus lapsena tälläinen melkein samanlainen, joten ehkä se oli se syy, miksi tämä sai muuttaa meille.

Muut löydöt olen sitten ostanut muilta keräilijöiltä Facebookin Figuurikirppikseltä. Eikä niistäkään vielä kaikki ole saapunut. Toiselta keräilijältä bongasin kaksi GC pikkuheppaa ja tietystihän ne piti saada kun maalikulumia oli ainoastaan jalanpohjissa.

Kaksi vaaleaa tuli samasta paikasta ja tuo tumma tuli toisesta paikasta, melkein kokonaisena settinä. Ainoa mitä tummalta puuttui oli suitset ja vähän jotain pikkukamaa. Siirsin tummalta satulan tuolle vaalealle jolla oli ennestään jo suitset.
Harvinaista että molemmat varusteet ovat täysin ehjät!

Mulanista tuttu Mushu tuli samasta paikasta kuin Tähkäpään pikkulisko. En näitä mitenkään erityisesti kerää, mutta molemmat saivat muuttaa meille ihan vain söpöyden takia. 

Schleich Saukko löytyi sattumalta Hamsterista ja oli vielä viimeinen laatuaan, joten tietysti se lähti mukaan. Oikealla oleva mikä lie kummitusolento matkasi meille Kiinasta. Oli vähän sellainen heräteostos, silti ihan hauska kaveri kun hohtaa pimeässä. 

Tomy Takaran Jolteon muutti samasta paikasta meille, kuin Mushukin. Ei laadultaan ihan kaikista parhaimmassa kunnossa, mutta olihan se pakko huutaa itselleen, koska Jolteon on yksinkertaisesti paras ❤ Nyt minulta löytyy kaksi Tomyn tekemää Jolteonia, molemmat vähän erilaisia. 

Toinen keräilykohde johon olen ihan parsissa päivässä hurahtanut on pokemon kortit. Minulla jopa oli joskus kauhea määrä näitä kortteja, mutta myin suurimman osan pois, mutta tietysti kun saa kaiken myytyä niin tuleekin uusi himo näihin. 
Pokemon korteista kerään oikeastaan vain tiettyjä pokemon hahmoja ja niistä sitten vähän eriaisia asentoja. Esim Eeveestä minulta löytyy 5 erilaista. 
Korttien lisäksi mukaan on tarttunut myös samoista hahmoista myös tarroja. 
Kortit ovat aika edullisia ostettavia ja ne tulevat yleensä aina kirjemaksuilla. Vaikeampaa on löytää juuri tietyistä pokemoneista kortteja. 

Ylärivissä kolme korttia, muuta kaikki ovat tarroja. Tarroista varsinkin ensimmäisen genren Eeveen evoluutiosta tykkään paljon. ❤ 

Jätä kommentti